Intake

Intakegesprek bij hair extensions

Dames en heren kapsalon Good Hairstyling – Dijk en Waard – Heerhugowaard

Advies bij Kapsalon Good Hairstyling

Het advies is de belangrijkste eerste stap bij van het plaatsen van hair extensions. Wat wenst u, wat verwacht u? Verder bespreken wij welk merk hair extensions het beste bij u past. Niet alleen qua kleur, maar vooral ook qua wat u dagelijks met uw haar wilt doen. Draagt u vaak een staart, maakt u vaak een hoge knot? Of misschien geeft u er de voorkeur aan om er weinig tijd aan te besteden? En wilt u een haarverlenging of wilt u juist een volumebehandeling? Dat advies geven wij van Kapsalon Good Hairstyling graag aan u.

Het belangrijkste advies bij de verzorging van de hair extensions is het borstelen en de verzorging er van. Het borstelen is ongeacht voor welke hair extensions u kiest hetzelfde. Het is belangrijk dat u twee maal daags uw haar en uw hair extensions goed uitborstelt. Dit voorkomt klitvorming. De hair extensions worden vanzelfsprekend niet meer gevoed door de hoofdhuid. Om de hair extensions lang mooi te houden, is het dan ook raadzaam om de juiste verzorgingsproducten gebruiken.

Onze werkwijze

Wij werken het liefst met ons eigen hair extensions lijn. Deze extensions zijn allemaal op voorraad in 3 lengtes; 45, 55 en 65cm. Mocht u interesse hebben in extensions met een slag, kunnen wij ook Indian Gold weften voor u bestellen.

HAIR EXTENSIONS

Bent u ook zo benieuwd?!
Kom gerust langs voor een intake gesprek! Tot snel

Kapsalon Good Hairstyling

U vindt kapsalon Good Hairstyling aan de Marsmanstraat 6 in Heerhugowaard - Dijk en Waard.
Ons telefoonnummer is: 072 - 5723633

Knippen dames/heren • barber • balayage • hair extensions
Bond fusion-verzorging • highlights • toners en meer!